Wie ben ik?

Mijn naam is Marly Staes (1978) en woon in Baarle-Nassau samen met mijn dochters, Lynn (mei 2006) en Evi (juli 2008). Zij zijn zelf ook net kleine moedertjes en vinden het geweldig om met de oppaskindjes te spelen.

Sinds juli 2011 ben ik werkzaam als gastouder en doe het met veel plezier!     

Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang met strenge kwaliteitseisen. De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. Het belangrijkste verschil met kinderopvang bij een gastouder en kinderopvang op een kinderdagverblijf, is de kleinschaligheid. Kinderen draaien mee in een warme, huiselijke omgeving, een gezinssituatie. Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en thuis voelen. 

Een aantal steekwoorden voor mij zijn: liefde, aandacht, veiligheid, goede verzorging, vertrouwen, eerlijkheid, wandelen, buiten spelen en rust en regelmaat.

Als ouder profiteert u van de kinderopvangtoeslag;  ik ben in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn, het diploma EHBO voor kinderen en sta ingeschreven in het landelijk register voor kinderopvang. Ik werk samen met gastouderbureau Solo Bambini en gastouderbureau ViaViela. Voor meer informatie hierover mag u altijd contact met mij opnemen.

 

Make a free website with Yola