Recensies:

Joop en Charlotte; wat wens je als ouders nog meer buiten een veilige, betrouwbare en vooral liefdevolle opvanglocatie voor je kind? Wij niks! Wij hebben in Marly onze gastouder gevonden waar we heel tevreden over zijn. Samen knutselen, seizoensgebonden activiteiten en altijd de lieve aandacht voor onze kinderen. TOP!

Leonie en TomMarly is een ontzettend leuke, lieve, zorgzame en gezellige gastouder. Ze doet vele verschillende activiteiten met de kinderen en houdt je hiervan op de hoogte door onder andere foto's en video's te maken en naar je door te sturen. Ze volgt de ontwikkelingen van de kinderen goed op!

Loesy en Rob; beide dochters gaan naar Marly en wat genieten ze. Wij kunnen met een gerust hart naar ons werk gaan want wat zijn ze in goede handen. Thuis noemde ze Marly al tante. Ze doen elke keer leuke, actieve en leerzame dingen. Ze kunnen kind zijn en voelen zich daar thuis.

Francesca; mijn zoontje ging op donderdag de hele dag gezellig en met veel plezier keer op keer naar Marly en ook naar Evi en Lynn. Hij voelde zich helemaal thuis. Marly en haar dochters zijn zo liefdevol en zijn er 100% voor de zorg, aandacht en plezier, wat elk kind verdiend. Bedankt voor de gezelligheid en warmte en alle goede zorgen!

Anne-Marie; mijn zoontje ging meerdere keren per week naar Marly toe. Hij had al een grote lach op zijn gezicht als hij binnenkwam en wilde meteen gaan spelen met de andere kindjes. Dat hij het naar zijn zin had is erg belangrijk maar ook wij waren super tevreden met Jippie Kinderopvang. Het geeft je echt een familiegevoel en omdat het zo kleinschalig is krijgen de kindjes ook een leuke band met elkaar. Naast het feit dat het erg persoonlijk is vind ik Marly altijd flexibel en meedenkend. Ik zou zeker alle aanstaande ouders Jippie kinderopvang aanraden.


Eefje; Wij zijn erg tevreden over jippie kinderopvang. Marly is altijd super lief voor onze kids en ze gaan er dan ook graag naar toe. Wat betreft flexibiliteit ben je bij Jippie ook aan het goede adres! Mocht je een keer moeilijk zitten qua oppas, Marly denkt altijd mee naar een oplossing en vindt het ook geen enkel probleem om je kindje een keer extra, buiten de afgesproken uren, op te vangen. Echt helemaal super! Wij zijn dik tevreden over Jippie en raden het iedereen aan! Ga zo door Marly!

Dian; Mijn zoontjes gaan allebei naar Jippie. Wat hebben ze het altijd naar hun zin en wat komen ze altijd vrolijk en blij thuis. Lekker spelen bij Marly en de kindjes, fijn sjouwen, spelletjes doen, lezen en knutselen. Marly is flexibel en probeert altijd mee te denken, echt n top-gastouder.

Marly; Jippie is een geweldige opvangplek om je kind een warm thuisgevoel te geven. Er is volop warmte en aandacht en mijn zoontjes vonden het heel erg leuk om er naar toe te gaan en er te zijn. Marly is actief bezig met de kinderen. Een aanrader!


Lizzy; mijn jongste zoon is drie jaar lang met veel plezier bij Jippie geweest. Marly zorgt voor veel warmte en gezelligheid!


Peter; mijn jongste zoon is 4 jaar bij Marly geweest en heeft het altijd reuze naar zijn zin gehad. 

Make a free website with Yola